Scara

Machete scara

Machete scara

Machete scara ca si categorie este mai degraba un instrument de ajutor pentru o navigare mai usoara si identificarea mai rapida a modelelor cautate. Astfel, va prezentam probabil cea mai mare si variata gama de machete scara. Machetele scara stimuleaza imaginatia si pun in valoare atentia la detaliu a producatorului. Fiecare macheta scara presupune ore de lucru iar rezultatul capteaza toate elementele constituitive cu care s-a interactionat pana aici. La final, avem o piesa ce este aproape imposibil de distins de original, cu exceptia dimensiunilor. Va invitam la cumparaturi in magazinul nostru, unde veti gasi o gama larga de modele de machete autospeciale, machete camioane, machete motociclete de colectie, machete limuzine sau machete masini de curse, pentru a enumera doar cateva variante.

Produsele 1-24 din 2533

Page
pe pagina
Crescator

Produsele 1-24 din 2533

Page
pe pagina
Crescator

Machetele scara nu sunt jucarii. Machetele ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat un Ferrari si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine?

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete scara din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete scara din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi modele de machete scara in cele mai cautate dimensiuni de la machete auto 1:12 pana la 1:87.