Sedan

Clasa sedan se refera la masinile pentru pasageri cu caroserie inchisa, metalica care au departajate clar si totodata separat compartimentele pentru motor, pasageri si marfa. Caracteristici tipice ale masinilor din clasa sedan sunt: linia caroseriei mai putin aplecata spre spate ca in cazul coupe-urilor, ceea ce confera mai mult spatiu pentru pasagerii din spate, compartimentele motor, pasageri si marfa separate si doua randuri de scaune cu un spatiu de cel putin 0.93 m cubi in partea din spate a masinii. Machetele Sedan se pot intalni si sub denumirea de macheta berlina sau macheta saloon.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 297

Crescator
Page
pe pagina
machete sedan

Machetele Clasa Sedan reproduc modelele de masini pe care le vedem probabil cel mai frecvent, pentru pasageri si cu caroserie inchisa, compartimentarile intre motor, pasageri si marfa fiind clar delimitate. din toate erele, din anii '20 pana la modele ultra-moderne, electrice. Machetele mini din oferta redau modele de la cei mai cunoscuti producatori auto precum Honda, Citroen, Fiat, Suzuki sau Audi

In vremuri in care din ce in ce mai multi oameni stau cu ochii in telefoane si tablete, este o gura de aer sa ai un hobby precum machetele auto, un refugiu de la activitatile online, fara sa fie extrem de costisitor, si care iti ofera posibilitatea de a lucra cu mainile.

In oferta veti gasi modele de machete Mercedes, machete Pontiac machete BMW machete Volvo, machete Chevrolet, machete Skoda, dar si de la alti mari producatori precum Alfa Romeo sau Bugatti.