Colectii de machete

Colectii de machete

Colectii de machete

Colectii de machete este categoria unde sanctuarul fiecarui colectionar capata contur si forme. Aici este izvorul de inspiratie al fiecarui colectionar. Fie ca se vor colectiona toate modelele unei singure marci sau toate machetele participante la un raliu sau evolutia in timp a unui singur model de macheta, sau toate la un loc, categoria Colectii de machete este una la fel de importanta ca si celelalte. Scarile prezente in magazinul nostru sunt : scara 1:87, scara 1:72, scara 1:50, scara 1:43, scara 1:32, scara 1:24 si scara 1:18. Probabil cea mai mare si variata gama de colectii de machete. Va invitam la cumparaturi in magazinul nostru, unde veti gasi o gama larga colectii de machete.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 447

Crescator
Page
pe pagina

Machetele nu sunt jucarii. Varietatea de colectii de macheta ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat propriul Ferrari de curse si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine?

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza colectii de machete in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza colectii de machete din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi colectii de machete complete, in cele mai cautate dimensiuni de la machete auto 1:12 pana la 1:87.