Incarca...

Valori:

Pilonul principal dupa care ne ghidam este calitatea produselor si serviciilor oferite. Increderea si aproprierea fata de clientii nostri creeaza o relatie aproape personala cu acestia. Aceste valori fac parte din cultura firmei noastre.

Echipa:

Echipa noastra nu este doar o echipa. Este mult mai mult. Este o familie! O familie in care ne regasim si alaturi de care facem tot posibilul, pentru a oferi clientilor nostri cel mai inalt standard de calitate al produselor si serviciilor.

Viziunea:

Arta colectionatului este o arta nobila prin definitie. Fie ca vorbim de o colectie de animalute de plus, monede, carti sau machete, colectionarul, mic sau mare, insufleteste fiecare obiect pe care il aduna si ii transfera o mica parte din valorile sale ca individ. Putem spune, pe scurt, ca arta colectionatului tine atat de altruismul cu sinele in prima faza, dar si cu dorinta de a impartasi celorlalti din cunoasterea si valorile proprii.

Misiunea:

Dorim sa cultivam arta colectionatului. Sa oferim fiecaruia satisfactia de a se oglindi intr-o colectie proprie sau de a se regasi intr-o gama de produse. Livram clientilor nostri nu doar produse – livram satisfactie, diversitate si bucurie. Livram exclusivitate. Livram zambete. Livram emotii. Nu suntem cei mai buni, dar ne straduim! 

SPECIAL DELIVERY SRL


NR. REG. COM. J40/8453/2010

C.U.I. RO27357774

SEDIU SOCIAL Str. Alexandru Papiu Ilarian, nr. 17, sect. 3, BUCURESTI

IBAN RO47 BTRL 0430 1202 3891 31XX

BANCA TRANSILVANIA – Sucursala Unirii

Consiliere si preluare comenzi Showroom:

Program: Luni-Vineri: 10.00 - 18.00

Telefon: 0213 247 635

Email: contact@magazinulcolectionarului.ro

Adresa: Str. Alexandru Papiu Ilarian nr.17, Sector 3, Bucuresti (Statia de Metrou Dristor)

 

Echipa noastra    2017

 

 

Echipa in 2018

 

 

Echipa noastra in 2019

 

 

si 

Steve

 

 

 

 

 

 

Recenzii de la clientii nostri

 

Recenzii de la clientii nostri de pe Google.ro