Break

Macheta Break este macheta de autoturism care are in partea din spate zona suprafatei utila extinsa. Machetele break se mai pot gasi sub urmatoarele denumiri: machete station wagon, machete estate, machete combi, machete kombi, machete tourer, machete turnier, machete touring, machete tournier, machete variant.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 67

Crescator
Page
pe pagina
clasa machete break

Exista multe motive pentru a colectiona si construi machete. Fie ca vrei sa te relaxezi, sa afli lucruri noi, iti plac masinile, iti place sa construiesti sau pur si simplu iti doresti sa ai o colectie extinsa, clasa auto de machete este o nisa raspandita printre colectionari.

Unul dintre lucrurile interesante la machete auto este acela ca iti ofera ore de activitate pentru cat ai cheltui pe o seara la film.

O asemenea preocupare creativa nu este doar distractiva dar si sanatoasa! Studiile arata ca activitatile creative stimuleaza functiile creierului, sporesc sanatatea mentala si ajuta la scaderea presiunii sangelui.

Hobby-ul exista inca din anii '30, crescand in popularitate de-a lungul anilor, ajungand sa fie adorat de milioane de colectionari, in special in contextul pandemic recent.

Machetele break reproduc modele de masini mai conventionale, pe care le putem vedea conduse pe strazi, pe langa noi. Unii colectionari aleg de exemplu sa isi inceapa colectia cu masini pe care le detin deja, ceva de vizionat cat timp masina reala este in garaj.

In vremuri in care din ce in ce mai multi oameni stau cu ochii in telefoane si tablete, este o gura de aer sa ai un hobby precum machetele auto, un refugiu de la activitatile online, fara sa fie extrem de costisitor, si care iti ofera posibilitatea de a lucra cu mainile.

In oferta veti gasi machete station wagon, machete estate, machete combi, machete kombi, machete tourer, machete turnier, machete touring, machete tournier, machete variant.