Machete motociclete

Machete motociclete

Fie ca este pentru o mobilitate mai mare, pasiune, sport, economii la consumul de combustibil, evitarea aglomeratiei sau ca este un stil de viata, motociletele au creat pasiuni in viata multora si de aceea era inevitabil si necesar sa avem o categorie aparte si pentru aceste modele de motociclete. Machetele de motociclete va sunt prezentate intr-o gama variata de modele, culori, tipuri, scari si producatori. Va invitam in magazinul nostru, sa va bucurati de gama larga de modele de machete de motociclete de colectie.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 187

Crescator
Page
pe pagina
machete motociclete

Machetele motociclete nu sunt jucarii. Machetele ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat un Ferrari si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine?

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete motociclete de colectie si nu numai, din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete motociclete din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi modele de machete motocicleta suzuki, macheta motocicleta honda, macheta motocicleta yamaha, macheta motociclete harley davidson in cele mai cautate dimensiuni de la machete auto 1:12 pana la 1:87.