Supercar

Clasa Supercar este clasa masinilor sport de inalta performanta , insa care pot circula legal pe strada. Incepand cu anii 2000 a aparut si termenul de hypercar care defineste cele mai perfomante supercar-uri. In gama de vehicule ale unui producator, clasa supercar este un segment emblematic, unde sunt prezentate diverse tehnologii legate de performanta, fiind derivate de la modelele din competitii. Clasa supercar, a masinilor exotice sau cea a hypercar-urilor este reprezentata si la noi sub forma de machete supercar la scara 1:43, 1:24 si 1:18.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 352

Crescator
Page
pe pagina
machete supercar

Exista multe motive pentru a colectiona si construi machete. Fie ca vrei sa te relaxezi, sa afli lucruri noi, iti plac masinile, iti place sa construiesti sau pur si simplu iti doresti sa ai o colectie extinsa, clasa auto de machete este o nisa raspandita printre colectionari.

Unul dintre lucrurile interesante la machete auto este acela ca iti ofera ore de activitate pentru cat ai cheltui pe o seara la film.

O asemenea preocupare creativa nu este doar distractiva dar si sanatoasa! Studiile arata ca activitatile creative stimuleaza functiile creierului, sporesc sanatatea mentala si ajuta la scaderea presiunii sangelui.

Hobby-ul exista inca din anii '30, crescand in popularitate de-a lungul anilor, ajungand sa fie adorat de milioane de colectionari, in special in contextul pandemic recent.

Machetele Clasa Supercar reproduc modelele de masini pe care le vedem rar, modele inspirate din competitii, foarte, performante dar care inca au voie sa circule legal pe strada. Este un segment de referinta unde sunt puse in aplicare cele mai noi tehnologii de inlesnire a performantei. Clasa Supercar contine modele cu doua locuri sau 2+2(doua locuri mai mici in spate). Machetele sport din oferta redau modele de la cei mai cunoscuti producatori auto precum Ferrari, Ford, Lamborghini, Porsche sau Maserati

In vremuri in care din ce in ce mai multi oameni stau cu ochii in telefoane si tablete, este o gura de aer sa ai un hobby precum machetele auto, un refugiu de la activitatile online, fara sa fie extrem de costisitor, si care iti ofera posibilitatea de a lucra cu mainile.

In oferta veti gasi modele de machete supercar Chevrolet, Shelby, Aston Martin, Bugatti dar si de la alti producatori consacrati.