Machete Auto Coupe

Machete auto Coupe sunt replici ale autoturismelor prevazute cu doua usi, plafonul aplecat sau plonjat spre spate si au doua sau patru locuri pentru pasageri. Locurile din spate au mult mai putin spatiu decat la un autoturism obisnuit datorita formei caroseriei plonjate spre spate. De obicei coupe-urile sunt masini sport cu motoare puternice si au usile mai lungi comparativ cu autoturismele normale (sedan). Va invitam in magazinul nostru, unde puteti gasi o gama variata de machete auto coupe.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 294

Crescator
Page
pe pagina
machete auto coupe

Machetele auto coupe nu sunt jucarii. Machetele auto coupe ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat un Ferrari si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine?

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete auto coupe din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete auto coupe din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi modele de machete auto coupe in cele mai cautate dimensiuni de la machete auto 1:12 pana la 1:87.