Machete camioane

Machete camioane

Prezenta machetelor de camioane in colectiile multor colectionari nu au cum sa lipseasca, avand in vedere ca transporturile fac parte din activitatea de zi cu zi incepand de la aprovizionarea cu alimente, benzina, diferite produse pana la transporturile agabaritice. In categoria machete camioane va prezentam o gama variata de modele: machete de capete tractor, machete de remorci, machete de transport containere, machete autospeciale, machete de autoateliere, machete interventii-depanari, machete camioane pt remorcari si multe altele. Va invitam la noi in showroom sau in magazinul online sa va bucurati de gama noastra de produse!
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 156

Crescator
Page
pe pagina
machete camioane

Machetele camioane nu sunt jucarii. Machetele ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat un Ferrari si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine?

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete camioane si nu numai, din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete camioane din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi modele de machete camioane romanesti, macheta camion man cu remorca, macheta camion iveco, macheta camion daf macheta tir mercedes, dar si alte machete autospeciale in cele mai cautate dimensiuni de la machete auto 1:12 pana la 1:87.