Autospeciale

Machete autospeciale

Machete Autospeciale

Categoria masinilor de servicii si cea a autospecialelor este una aparte si tocmai de aceea am creat o categorie distincta. Categoria Machete autospeciale contine modele de machete de masini de politie, machete masini de pompieri, machete ambulante, machete taxiuri, machete masini de constructii si multe altele modele de machete autospeciale. Va invitam la cumparaturi in magazinul nostru, unde veti gasi o gama larga de modele de machete autospeciale, machete camioane, machete motociclete de colectie, machete limuzine sau machete masini de curse, pentru a enumera doar cateva categorii din magazin.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 359

Crescator
Page
pe pagina
machete autospeciale

Machetele autospeciale nu sunt jucarii. Machetele ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat un Ferrari si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine?

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete autospeciale din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete autospeciale din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi modele de machete autospeciale in cele mai cautate dimensiuni de la machete auto 1:12 pana la 1:87.