Machete Avioane-Elicoptere

Machete Avioane-Elicoptere

Dupa cum era de asteptat, trebuia sa avem o categorie separata de machete avioane-elicoptere. Aviatia intotdeauna a avut un loc important in inimile colectionarilor. Fie ca este vorba de un constructor anume, un model anume sau un tip de aparat de zbor anume, noi trebuie sa le prezentam la noi in magazin pentru colectionari. Vitrina cu machete avioane-elicoptere are in componenta o colectie variata de modele demachete de avioane-elicoptere : de lupta, utilitare, cargo, avioane de linie sau avioane construibile. Machetele de avioane sunt machete bine realizate, din materiale de calitate precum metal turnat sub presiune sau plastic injectat. Va invitam in magazinul nostru pentru a savura oferta noastra de machete de avioane-elicoptere!
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 404

Crescator
Page
pe pagina

Machete de avioane sau elicoptere nu sunt jucarii. Machetele ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele si aparatele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat propriul Ferrari de curse si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine? Desigur, in cazul elicopterelor si al avioanelor, daca nu detinem propriul hangar, este probaibl mai bine sa admiram in liniste, de la distanta.

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri. Lucru cu atat mai valabil incat gama noastra de machete militare include platforme aeriene, terestre si navale. Aici, singura limita este imaginatia.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete masini de curse din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete avioane din colectie aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru istorici sau cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi modele de machete elicoptere in cele mai cautate dimensiuni de la machete avioane 1:12 pana la 1:87.