Machete Militare

Machete militare

Machete militare este un domeniu la fel de variat ca numar de modele ca si in cazul celorlalte tipuri de machete. Clasificarea ca si machete militare nu putea sa se faca altfel decat pe cele trei mari domenii: terestre, navale si aeriene. Avand in vedere numarul mare de modele de machete militare am incercat sa le grupam astfel incat sa se poata gasi usor in vitrinele magazinului nostru. Va invitam sa va bucurati de modelele de machete militare de la noi din magazin!
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 242

Crescator
Page
pe pagina
machete militare

Machetele militare au starnit intodeauna imaginatia colectionarilor. Reale opere ingineresti, platformele militare sunt proiectate pentru uz constant in cele mai grele conditii, pentru perioade indelungate.

Conflictul modern a atras dupa sine progres in domeniul transportului si nevoia ca aparatele utilizate de catre militari sa le asigure influenta in aer, pe apa sau pamant.

Pe scurt, comunicarea, inventarierea si transferul de oameni sau resurse au fost inlesnite. Este astfel normal ca domeniul sa starneasca interes, in special in randul domnilor, traditional mai angrenati in domeniul militar.

In categoria de machete militare, regasim in primul rand sectiunea navala, pentru stapanirea marilor si a altor ape. De la machete submarine la distrugatoare, crucisatoare, portavioane si fregate din primul razboi Mondial, interbelice sau chiar inovatii dezvoltate pe parcursul celui de al doilea razboi Mondial, marina a avut mereu un loc aparte in desfasurarea conflictelor; campania din Pacific in cadrul celui de al doilea razboi remarcandu-se in conflictele moderne. Amintim aici emblematicele submarine U-Boat germane participante la luptele din Atlantic si cuirasatele britanice ce au sustinut debarcarea de la Normandia din 6 iunie 1944.

Vehiculele de sol sunt probabil si cele mai raspandite. Aici vom aminti blindatele nemtesti, in general preferatele colectionarilor. Machetele militare de sol au si elemente mobile, precum turela, capace sau trapa de acces. In categoria de vehicule de sol regasim si camioane sau machete autocamioane pentru transportul trupelor si alimentelor, cele mai recunoscute fiind machetele Kamaz, camion rusesc renumit pentru anduranta si versatilitate.

Dupa cel de al doilea razboi Mondial, elicopterul a inceput si el sa fie utilizat in conflicte, in scopuri fie de sprijin al trupelor de la sol, fie in lupta directa cu alte elicoptere si aparate de zbor. Aici vom remarca modelul Chinook de la Boeing, unul dintre cele mai usor de recunoscut elicoptere de transport Machetele militare aduc un omagiu respectuos inginerilor proiectanti si utilizatorilor acestor platforme si este probabil una dintre cele mai sigure metode de a admira.