1:12

Machete auto moto scara 1:12

Machete Auto scara 1:12probabil cea mai mare si variata gama de machete auto scara 1:12. In aceasta categorie se vor gasi in general machetele statice de dimensiuni mari 15-30 cm. Detaliile sunt usor de observat si apreciat. In general machetele auto moto scara 1:12 sunt produse de calitate superioara, cu detalii deosebite. Va invitam in showroom-ul nostru sau in magazinul online, sa va bucurati de oferta noastra de machete!
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 30

Crescator
Page
pe pagina
machete 1:12

Machetele 1:12 nu sunt jucarii. Machetele auto moto de orice dimensiune ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta auto a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj.

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Machetele la scara 1:12 sunt printre cele mai raspandite datorita raportului detalii-dimensiuni-pret.

Din 1975, Maisto este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete 1:12 din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete 1:12 din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi dimensiuni variate, de la machete auto 1:12 pana la 1:18.