1:32

Machete Auto scara 1:32

Probabil cea mai mare si variata gama de machete auto-moto scara 1:32. Machetele auto moto stimuleaza imaginatia si pun in valoare atentia la detaliu a producatorului. Fiecare macheta presupune ore de lucru iar rezultatul capteaza toate elementele constituitive cu care s-a interactionat pana aici. La final, avem o piesa ce este aproape imposibil de distins de original, cu exceptia dimensiunilor. Machete auto scara 1:32 este o categorie cu produse variate cum ar fi: machete camioane, machete masini de epoca, colectia de machete Fast&Furios si multe altele. Va invitam in magazin sa va bucurati de oferta noastra de machete scara 1:32!
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 92

Crescator
Page
pe pagina
machete 1:32

Machetele 1:32 nu sunt nici ele jucarii. Machetele de orice dimensiune ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj.

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Machetele la scara 1:32 sunt printre cele mai raspandite datorita raportului detalii-dimensiuni-pret.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete 1:32 din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete 1:32 din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi dimensiuni variate, de la machete auto 1:12 pana la 1:32.