1:18

1:18

Machete Auto scara 1:18

Machete Auto scara 1:18, este cea mai cautata scara a machetelor de dimensiuni generoase dupa categoria machetelor construibile. In aceasta categorie se vor gasi in general machetele statice de dimensiuni mari 20-30 cm lungime. Datorita dimensiunilor mari, detaliile sunt usor de observat si apreciat. Machete auto scara 1:18 ca si categorie contine produse de calitate superioara, cu detalii deosebite, variante sealed body sau cu elemente mobile, cu suport de prezentare sau nu, in vitrine de plexiglas sau fixate in blistere pentru protectie, in functie de producator. Va invitam in showroom-ul nostru sau in magazinul online pentru a va bucura de oferta noastra!

Produsele 1-24 din 750

Page
pe pagina
Crescator

Produsele 1-24 din 750

Page
pe pagina
Crescator
machete 1:18

Machetele 1:18 nu sunt nici ele jucarii. Machetele de orice dimensiune ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj.

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Machetele la scara 1:18 sunt printre cele mai raspandite datorita raportului detalii-dimensiuni-pret.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete 1:18 din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete 1:18 din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi dimensiuni variate, de la machete auto 1:12 pana la 1:18.