1:8

Machete Auto scara 1:8

Machete auto scara 1:8 este categoria unde se vor gasi in general machetele construibile. Datorita scarii mari la care sunt realizate machetele auto scara 1:8, detaliile sunt impresionante, raportul dintre detaliile tehnice minutioase, al partilor mobile efectele luminoase si acustice ale machetelor la scara 1:8 este deosebit de interesant. Colectiile Mustang Eleanor scara 1:8, Subaru Impreza WRC 2003 scara 1:8, ARO 240 scara 1:8 sunt doar cateva exemple de executie fidela, in concordanta cu cele mai exigente gusturi. Va invitam sa descoperiti aceste machete cu dimensiuni generoase la noi in magazin!
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

8 produse

Crescator
pe pagina
machete 1:8

Machetele 1:8 nu sunt jucarii. Machetele 1:8 ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat un Mustang foarte deosebit si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine?

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete 1:8 din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete 1:8 din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi modele de machete 1:8 dar si in alte dimensiuni, de la machete auto 1:12 pana la 1:87.