Un pui de girafa de treaba

"Huey se distra fantastic, jucandu-se cu mingea impreuna cu fratii sai, Dewey si Louie. Aruncau pe rand mingea in aer, cat de sus puteau. Dar apoi Louie arunca mingea atat de sus, ca Huey nu mai putu s-o prinda. O aruncase astfel incat aterizase undeva printre crengile unui copac.

-O nu! A ramas intepenita! spuse Huey. Alerga spre copac si privi cu tristete spre mingea prinsa intre ramuri. Era mingea lui preferata si o voia inapoi. Incearca sa se catere dupa ea, dar nu reusi. Nu putea inainta decat pana intr-un punct, dar apoi crengile erau prea subtiri ca sa-l sustina in siguranta.

-Si acum ce ne facem? se planse Huey. Deodata ii veni o idee stralucita. Isi aminti ca aveau o scara mica in spatele casei. Poate daca ma ajut de scara, pot ajunge la minge! se gandi. Dadu fuga in spatele casei si aduse scara. Se urca pe ea, dar tot nu ajunse la minge, pentru ca era prea mic. Chiar atunci trecu pe langa ei un pui de girafa."

Sursa: Prieteni cu animalele nr.65 - Eaglemoss Collections

Astazi va prezentam Colectia Prieteni cu animalele nr.65 - Eaglemoss Collections. Colectia editata de Eaglemoss Collections, va prezinta in paginile revistei o poveste a personajelor Disney: Huey, Dewey si Louie. informatii pretioase despre animale  si pui de animale: de la blana, habitat la comportament in habitat, precum si o poveste de culcare. Fiecare carticica este infoliata si primiti cadou cate o figurina. In acest numar aveti: Fran, puiul de girafa si o movila, pt a avea un set complet : "Disney Safari" )

Din cuprinsul revistei:

  • Aventura Safari - puiul de girafa
  • Totuyl despre... - Rozatoare
  • Animal planet - Porcusorii de guineea
  • Priveste natura - animale lanoase
  • Cauta si gaseste - animalele din Muntii Anzi
  • Poveste de culcare - O testoasa batrana si inteleapta

Colectia "Colectia Prieteni cu animalele" se afla pe rafturile magazinului nostru in categoria cu acelasi nume. Va invitam sa vizitati aceasta categorie, unde de asemenea veti putea gasi revistele care sunt in stoc si pot fi comandate la pretul de 29.90 lei per exemplar.