Competitii

Machete competitii

Machete competitii

Machete competitii, un alt capitol important pentru colectionari. Fie ca este vorba de Abu Dhabi, Monte Carlo sau Monza, impatimitii curselor de masini sunt implicit si colectionari ai masinilor pilotilor preferati. Va prezentam o gama variata de machete de masini de curse sau care au participat la diverse competitii, modele, culori si producatori. Va invitam la noi in showroom sau in magazinul online!
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 382

Crescator
Page
pe pagina

Machetele de masini participante la competii nu sunt jucarii. Machetele ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduce idolul din competiile preferate. Ceva ce poti privi cat timp masina este in concurs. Sau poate ti-ai comandat propriul Ferrari de curse si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine?

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri.

Eaglemoss, Ixo, Welly, GreenLight, Atlas, Minichamps, Spark, Norev sunt cateva dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete masini competitii din cele mai indragite concursuri de formula 1, rally, off road, indy car si multe altele, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete masini competitii din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea formula 1, rally, sau curse de off road. In oferta veti gasi modele de machete auto competitii in cele mai cautate dimensiuni de la machete auto 1:12 pana la 1:87.