Mineralele Pamantului

Mineralele Pamantului

Mineralele pamantului

Află poveștile lumii în care trăim, prin intermediul colectiei mineralele pamantului! Colecționează săptămânal minerale autentice, alese special de geologi pentru aceasta colectie. Fiecare piesă de colecție vine însoțită de o revistă plină de curiozități și experimente, bogat ilustrată cu imagini spectaculoase. Anumite minerale sunt slefuite pentru a da o nota de eleganta mineralului sau a putea fi mai bine studiate. Va invitam la noi in magazin, sa va bucurati de colectia Mineralele pamantului!
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 77

Crescator
Page
pe pagina
Descopera si colectioneaza Mineralele Pamantului

Caracteristici colectie:


cuprinde 80 de numere de aparitie aparitie saptamanala Nr.1 - 4.99 lei - pret promotional, Nr.2 - 14.99 lei pret promotional, incepand cu Nr.3 - pret normal 29.99 lei In fiecare numar de aparitie veti gasi informatii despre mineralul prezentat, curiozitati si experimente colectia contine cutii pentru depozitarea mineralelor si stickere cu denumirea acestora mineralele pot fi in forma bruta sau slefuite lansare colectie: 27 August 2020
Daca doriti sa nu ratati nici un numar si sa scapati de grija de a da comanda in fiecare luna, va puteti abona la aceasta colectie accesand link-ul:


Pt alte detalii va asteptam si pe grupul nostru de Facebook: