Timbre de pe glob

Timbre de pe glob

Incepand cu 6 Mai 1840, odata cu aparitia primului timbru, a inceput o noua pasiune pentru colectionari. Filatelia si-a castigat imediat un loc de cinste, iar colectionarea timbrelor era exact la inceput cu multe lucruri nedescoperite sau chiar neinventate in acele vremuri, incepand de la banalul clasor din zilele noastre pana la modul de pastrare a timbrelor (liprea acestora cu clei de oase si cauciuc arabic). De acum 150 de ani acest hobby si-a castigat un loc de cinste printre Marile Case Regale care chiar isi prezinta colectiile private de timbre. Asadar va invitam cu placere in universul Timbre de pe glob, unde veti putea gasi si achizitiona saptamanal o multitudine de serii de timbre de pe tot globul.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

16 produse

Crescator
pe pagina
Timbre de pe glob Daca doriti sa nu ratati nici un numar si sa scapati de grija de a da comanda in fiecare luna, va puteti abona la aceasta colectie accesand link-ul:

Caracteristici colectie:


aparitie saptamanala in fiecare aparitie ai 30 de timbre si o revista plina de informatii despre timbre colectia contine bibliorafturi pt reviste si plicuri de plastic transparente pt stocarea timbrelor din colectie, file cu compartimente plastifiate, fise informative, foi plastifiate autoadezive