Stim cat de mult ti-au lipsit cadourile la colectia Dacia 1300, de aceea am facut tot posibilul sa aducem oficial in Romania sistemul de abonamente pentru colectii. Prima colectia care beneficiaza de acest abonament este macheta ARO 240 la scara 1:8 si vine cu niste cadouri speciale pentru abonatii Magazinul Colectionarului.

In colaborare cu Eaglemoss - producatorul machetei -, iti prezentam cadourile oficiale pe care le vei primi pe parcursul colectiei. Iti amintim ca macheta ARO 240 va avea un total de 130 de numere, astfel durata acesteia ajunge la aproximativ 2 ani si jumatate. Pretul unui numar este de 34.90lei pe toata durata colectiei. Abonarea se poate face pe site-ul nostru www.magazinulcolectionarului.ro , cu un cont de client, din categoria Abonamente.

 

Cadourile sunt urmatoarele:

Cadou 1: Plansa de asamblare

Cadou 2: Cana ARO 240

Cadou 3: Cutie pentru organizare suruburi

Cadou 4: Rucsac ARO 240

Cadou 5: Sapca ARO 240

 

Cadourile sunt anuntate si pe grupurile noastre de pe Facebook dedicate colectiei ARO 240 si sunt exclusive abonatilor Magazinul Colectionarului. Primele 2 cadouri vor fi oferite in anul 2020, nu sunt specificate datele exacte ale livrarii, acestea fiind surpriza.

 

Ce trebuie sa mai stii referitor la abonamente:

  • - livrarea este gratuita, primesti pachetul acasa
  • - nu pierzi nici un numar, colectia este asigurata pana la final
  • - poti plati cu cardul sau ramburs
  • - iti oferim garantie la numerele colectiei (piesele lipsa, piese defecte, defecte ascunse)
  • - primesti aceste cadouri pe parcursul colectiei

 

Urmareste-ne pe paginile de Facebook si afla toate noutatile despre colectia ARO 240 si nu numai.