Ultimele 3 luni din viata noastra au intampinat niste timpuri fara precedent, cel putin pentru cea mai mare parte dintre noi. Din nefericire multe lucruri s-au schimbat, iar unele dintre ele ne-au afectat pe noi direct, dar si pe voi colectionarii si pasionatii de machete. De ce?

In primul rand, toate normalitatile fiecaruia s-au pus cumva intr-o pauza sau cel putin intr-o limitare. In cazul nostru, colaboratorii nostri si-au blocat temporar activitatile, ceea ce ne-a lasat un pic in pom. Insa am stat si am analizat situatia si in urma unor presiuni firesti intr-o oarecare masura, am reusit sa urnim situatia si sa ne putem face datoria fata de cei care sunt cu noi pe parcursul colectiilor: abonatii. Dupa lungi discutii si contraziceri, am ajuns la concluzia - si noi si producatorii de machete - ca trebuie si avem nevoie sa livram abonamentele la timp. Zis si facut, ne-am intors la treaba si am pregatit pentru voi coletele pe care deja le-ati primit. Din punct de vedere al abonamentelor totul este ok, insa exista un dar.

Dar ce se intampla cu cei care totusi nu vor un abonament sau nu stiu despre abonamente sau nu folosesc internetul? Acestia vor trebui sa astepte pana pe 12 mai pentru ca distibutia sa se reia la toate magazinele de presa. Distributia se va relua de la ultimul numar aparut atunci cand s-a instaurat starea de urgenta, adica de la numarul 24 in cazul machetei ARO. Dam exemplu macheta ARO pentru ca este una din colectiile in aceasta situatie. In aceeasi situatie este si colectia Automobile de Neuitat. Toate par bune pana aici, insa mai apare un alt dar.

Dar abonamentele deja s-au livrat pana la numarul 28, urmand ca la sfarsitul lunii mai sa se livreze pana la 32. Distributia nationala atunci cand vom livra acest pachet o sa ajunga abia la numarul 26. Decalajul devine maricel, ceea ce inseamna ca abonamentele vor fi mereu in avans cu cel putin o luna fata de magazine de presa.

Din cauza acestei situatii putem adauga si acest aspect la beneficii pentru machetele noastre, atunci cand vine vorba de abonamente. In mod normal dupa livrarea fiecarui pachet, am fi activat pe site urmatorul pachet pentru abonare. Acum, din cauza acestui decalaj vom pastra si pentru cei "intarziati" mai mult timp, pachetele din urma pentru abonare. Numerele din continutul pachetului nefiind disponbile pe piata ca numere individuale, vor putea fi cumparate doar prin abonament, daca nu doriti bineinteles sa asteptati aparitia din distributia nationala.

Reamintim beneficiile unui abonament: transport gratuit, garantia pieselor si a produselor pentru defecte de fabricatie sau lipsuri in urma ambalarii, cadouri exclusive abonatilor, avansul fata de distributia nationala, lipsa grijilor de aparitie a numerelor si alergatura pana la chioscuri, etc. Pentru a face un abonament la colectia preferata trebuie sa iti creezi un cont de client pe site-ul nostru si sa vizitezi rubrica Abonamente. In plus, am pregatit niste tutoriale pentru cei care pot avea dificultati de a face un cont de client, un abonament sau o comanda pe site, tot in acelasi loc in partea de sus a site-ului langa rubrica Abonamente sau aici: https://magazinulcolectionarului.ro/faq