Colectia Taxiuri din lumea toata de la Amercom reprezinta o colectie de machete a celor mai emblematice taxiuri din lume. Realizate din aliaj cu insertii de plastic, machetele de taxiuri sunt replici fidele ale masinilor reale care au circulat sau care inca se mai regasesc pe sosele in cotidianul diverselor orase ale lumii.

Cu fiecare model veti primi o revista plina de informatii care se va dovedi o adevarata enciclopedie despre taxiuri, dezvaluind tot ce tine de istoricul acestor masini si datele tehnice.

Stiati ca:

  • ''Taxiurile Negre'' sunt cele mi cunoscute simboluri ale Marii Britanii? Clasicul Austin FX4 (1958)poate fi inca vazut pe strazile Londrei, iar alaturi de faimoasele cabine telefonice rosii si de autobuzele supraetajate, tot rosii, reprezinta dovada ca britanicii sunt foarte atasati de traditiile lor.
  • In 1932, motorul Ford V8 a modificat radical industria automobilelor din Statele Unite si a avut o influenta semnificativa asupra dezvoltarii acesteia in urmatoarea jumatate de secol. Pretul scazut al motorului realizat de Henry Ford impreuna cu echipa sa de ingineri a permis montarea motorului pe automobile obisnuite, nu numai pe limuzine luxoase si scumpe.

Colectia Taxiuei din lumea toata se intinde pe 27 de numere.

Primul numar costa 9,95 lei, numarul doi costa 14,95 si urmatoarele numere sunt disponibile la pretul de 18,95 lei.

Colectie disponibila pe Magazinulcolectionarului.ro