Colectia "Masinile de razboi ale lumii" continua odata cu modele noi aduse pentru dvs. numai in magazinulcolectionarului.ro. Dupa cum v-am obisnuit, dupa terminarea colectiilor de machete aparute la chioscurile de presa, noi echipa magazinulcolectionarului.ro,  facem tot posibilul sa va punem la dispozitie si tipurile de machete care nu au mai aparut in Romania. Colectia "Masinile de razboi ale lumii" nu face exceptie de la aceasta regula. Astfel, in categoria Masinile de razboi ale lumii stars, puteti gasi machete de masini de razboi ale lumii, la care putini au avut acces sau le-au achizitionat la preturi mult mai mari. Intr-un final va prezentam mult cautatul  2S4 Tyulpan, care a fost prezentat si care nu a mai aparut:


De altfel, am abordat pentru dvs. si un nou mod de a prezenta produsele.  Modul de prezentare al machetelor in format 360 de grade, da posibilitatea oricui sa priveasca machetele din orice unghi doreste. Speram ca prezentarea in format 360 de grade va este de folos, in procesul de selectie al machetelor. Pretul machetelor din categoria Masinile de razboi ale lumii stars este de 24.99 lei, acelasi pret cu cele aparute in colectia romaneasca. Va asteptam in magazin si pt noi surprize.

[caption id="attachment_652" align="alignleft" width="245"]Colectia de machete de masini de razboi stars Masinile de razboi ale lumii stars[/caption] [caption id="attachment_653" align="alignleft" width="233"]Colectia de machete de masini de razboi stars Masinile de razboi ale lumii stars[/caption] [caption id="attachment_654" align="alignleft" width="227"]Colectia de machete de masini de razboi stars Masinile de razboi ale lumii stars[/caption]

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu drag,

Echipa magazinulcolectionarului.ro