Colectia Cristale si pietre de la DeAgostini va ofera ocazia unei calatorii in lumea mineralelor, analizand diverse pietre si cristale care, prin proprietatile lor, prezinta un real interes in domeniul cristaloterapiei. In plus, aceasta sectiune include si o fisa cu informatii detaliate referitoare la cristalul oferit impreuna cu revista.

Istoria pietrelor

De-a lungul secolelor, lumea minerala a reprezentat un izvor inepuizabil de resurse cu cele mai diferite aplicatii, de la confectionarea de unelte pana la folosirea lor in scopuri terapeutice, magice sau mistice. In paginile acestei sectiuni, va invitam intr-o fascinanta sectiune initiatica.

Cristalele si sanatatea

Acesta sectiune din revista este un curs practic de cristaloterapie, dedicata atat celor initiati, cat si celor care doresc sa-si largeasca sau sa aprofundeze cunostintele in acest domeniu. Prin aplicatii si exercitii simple, veti descoperi pas cu pas cum sa folositi cristalele pentru a va bucura de nenumaratele lor efecte benefice.

Amulete si talismane

Acesta sectiune prezinta marea diversitate de amulete si talismane realizate de-a lungul secolelor de diverse culturi si civilizatii, multe dintre ele fiind utilizate si astazi.

Secretele runelor

O sectiune bogat ilustrata, dedicata fascinantei lumi a runelor, faimosul alfabet folosit de popoarele stravechi din nordul Europei in scopuri simbolice, magice si profetice. Pe parcursul primelor 30 de numere ale colectiei, veti afla informatii despre istoria si semnificatiile tuturor runelor oferite de aceasta serie.

 

Acest produs nu este o jucarie! Nu este recomandat copiilor sub 14 ani! Produs destinat colectionarilor adulti!

Colectia se intinde pe 108 numere. Primul numar costa 6,90 lei. Urmatoarele numere sunt disponibile la pretul de 15,90 lei.

Colectie disponibila pe magazinulcolectionarului.ro