Cat de mandru esti de colectia ta de machete si cat de des o ingrijesti? Cea mai mare parte din machete vine in cutii proprii, dar sunt si machete pe care nu le poti expune in acest fel pentru ca ambalajul acopera esentialul si nu iti poti admira machetele in totalitate. Astfel odata scoase din cutii, aceastea raman doar pe platformele de plastic. Te poti multumi doar cu atat sau le poti proteja folosind anumite accesorii.

Oricat de des faci curat, oricat de des le stergi, dupa maxim 2 zile incep sa prinda iar un strat de praf. Ce ai de facut? Pai incepi prin a lua din nou carpa sau pensulica speciala pentru machete sau le poti pune in vitrine. Vitrine gasesti in diverse marimi speciale pentru anumite scari, iluminate sau nu. In plus gasesti vitrine in care poti pune mai multe machete, in timp ce partea de jos are o platforma rotativa. Daca nu ai un loc special sau o biblioteca in care iti asezi machetele, poti chiar cumpara un sistem de rafturi gandit special pentru machete. Cireasa de pe tort este atunci cand undeva in mijlocul machetelor iti asezi una sau mai multe machete pe o platforma rotativa cu oglinda.

Primul tip de vitrina este cel clasic, practic un capac transparent din plastic pe care il asezi deasupra machetei pentru a o proteja de praf. Acelasi tip de vitrina poate sa aiba si postament in care poti aseza macheta pur si simplu sau o poti prinde cu suruburi prin partea inferioara. Vitrinele evolueaza in cele dedicate scarilor mai mari, care vin in diferite culori si poti alege variante iluminate pentru ca machetele tale sa arate intr-un fel, exact ca la expozitie. In oricare vitrina in care nu ai sistem de prindere cu suruburi, poti adauga un set de saboti care vor tine macheta pe loc, ca si cum ai trage frana de mana.

Daca vrei sa treci la un alt nivel poti alege o vitrina pe mai multe etaje. In ea poti aseza mai multe machete la scara mica, pe etajera din plexiglass transparent care se poate regla pe mai mult inaltimi. Macheta vedeta a acestei vitrine va sta pe platforma rotativa de la baza vitrinei, care se alimenteaza de la USB sau priza. Platforma rotativa functioneaza pe 2 viteze, iar partea superioara a vitrinei este iluminata.

 

 

Asemanatoare acestor vitrine sunt platformele rotative separate. Aceste platforme pot tine machetele la anumite scari si pot avea baza din oglinda sau din plastic. Cele din oglinda vor asigura un aspect deosebit pentru machetele tale, facandu-le sa arate exact ca la o prezentare de masini.

Vitrinele mari, pentru machete la scari de genul 1:8, pot fi chiar customizate. Acestea ofera destul loc pentru a-ti pune imaginatia la treaba. Le poti adauga niste "stalpi" de lumina sau poti improviza diverse medii in care ti-ar placea sa stea masina (un garaj, o parcare, o gradina).

Toate aceste vitrine si accesorii cu care poti pune in evidenta machetele tale le gasesti in showroom-ul nostru sau pe site.