Cate s-au intamplat in ultimul an si ce realizari am avut fiecare! Anul 2020 s-a dovedit ca fiind unul bun pentru mediul online, din punctul acesta de vedere nu putem decat sa ne bucuram. Nu putem insa sa ne bucuram pentru cauza care a dus la cresterea aceasta, da o stim cu totii, pandemia. Din luna martie a luat amploare aceasta pandemie care ne-a limitat din foarte multe puncte de vedere, insa ne-a ajutat sa crestem increderea in usurinta cu care putem ajunge in posesia produselor favorite prin cateva clickuri. Initial exista posibilitatea sa trecem cu greu peste aceasta perioada, insa am pus totul cap la cap si am reusit sa trecem prin ea, apeland la metodele de siguranta cu care acum trebuie sa traim pana ne vom reintoarce la normal. Chiar daca in prezent trebuie sa purtam masca cam peste tot, trebuie sa ne dezinfectam ori de cate ori putem si sa ne ferim de spatii aglomerate, suntem aici pentru voi si pasiunile voastre. In acest scurt articol vorbim putin despre ce am reusit sa concretizam in acest an la Magazinul Colectionarului.

Sistemul de abonamente pe care l-am introdus odata cu lansarea machetei ARO 240 la sfarsitul lui 2019, ne-a ajutat atat pe noi, cat si pe voi sa centralizam toate comenzile de la aceasta colectie si cele care au urmat dupa, fara prea multe interventii manuale. Este singurul sistem de acest gen din Romania si stie sa isi faca singur lunar, comenzile, awb-urile si sa finalizeze procesul cu mult mai repede decat am fi reusit noi sa le realizam. Astfel procesul prin care treceti voi este mult mai usor, sistemul de abonamente avand recurenta lunara, nefiind nevoie de alte comenzi pana la finalul colectiei.

 

 

Am reusit sa aducem multe machete construibile la scara 1/8 si sa le oferim publicului din Romania, alaturi de cadouri si preturi accesibile, comparand cu cele la care s-au vandut in tara initiala. Anul acesta ne-am bucurat pe langa ARO 240, de monopostul Ferrari 312 T4, de Fiat 500 si de Lancia Delta Integrale Martini Racing. Aceste machete au folosit acelasi sistem de abonamente. Pe langa aceste abonamente, colectiile pot fi luate in varianta de kit complet, pentru cei care isi doresc toata macheta deodata.

 

 

Colectia de aur Disney a continuat conform suplimentarii de la producator si am reusit sa o adaugam in sistemul de abonamente. Colectia a fost suplimentata pana la numarul 180, iar producatorul s-a tinut de cuvant si a oferit raftul cadou, celor care au cumparat colectia de la inceput. Colectia Corpul Omenesc, a revenit sub alta licenta si formeaza incet, incet corpul omenesc pana cand manechinul de 120cm prinde forma finala. Am adus la zi colectia de raliuri Monte Carlo, primind toate modelele pe care producatorul le-a lansat pana acum. Colectia mai are cateva numere anuntate si poate cu putin noroc sa continue si mai mult de atat.

Anul acesta am facut cunostinta cu o noua colectia de automobile, Automobile de Neuitat. Aceasta reprezinta cel putin 60 de modele auto internationale care au avut ceva de spus pe parcursul istoriei, o buna parte fiind si cele romanesti. Este o placere sa privesti machetele romanesti reproduse la o scara maricica intr-un detaliu foarte bun. Aceasta colectie a primit loc in sistemul de abonamente.

Am mers ceva mai mult fata de anii trecuti spre producatori premium, astfel am reusit sa aducem pe stoc modele de la BBR Models sau CMC. Pe final de an, am intrat si in segmentul moto, speram sa gasim cat mai multe modele din care sa puteti alege. Totodata am facut cunostinta si cu o noua colectie de insecte, dar si cu pietre semipretioase, este vorba de "Insecte din lumea intreaga" si "Mineralele Pamantului". Cea din urma fiind la randul ei adaugata in sistemul de abonamente.

Pe langa aceste idei principale, am reusit sa aducem si foarte multe machete la diferite scari, de la diferiti producatori si vom continua sa ne extindem oferta in functie de cerinte si bineinteles de ce vom gasi la furnizori. Pentru anul ce urmeaza planurile nu se opresc aici, vom incerca in continuare sa venim cu modele, proiecte noi si nu numai, pe placul tuturor. Va uram un an nou cat mai bun!

 

Magazinul Colectionarului.