Atunci cand esti pasionat sau hobby-urile tale se indreapta catre domeniul machetelor, pretul este doar un detaliu. Atunci cand ai aceste aspecte bine puse la punct stii ce inseamna calitatea si detaliul, dar mai ales stii ca acestea au un pret. Machetele sunt de foarte multe feluri, de foarte multe dimensiuni, construite la foarte multe niveluri de calitate si preturi.

Un producator de machete din gama premium este BBR Models. Acestia au sediul in Italia si sunt specializati pe machete de cea mai buna calitate, la un nivel foarte ridicat de calitate. Machetele sunt construite in serii foarte mici, cu adevarat manual, iar detaliile sunt impresionante. Pana si cele mai mici piese sunt precise. BBR Models construieste machete de la 1:43 (poza jos) pana la 1:12.

O macheta 1:43 de la BBR Models incepe de la 100 de euro, fata de poate mai putin de 100lei la majoritatea celorlalti producatori. O macheta 1/18 incepe de la aproximativ 300 de euro si ajunge si la peste 500 de euro. Iar cele la 1/12 (poza jos), care sunt si mai limitate decat celelalte scari, incep de la 900 de euro si trec de 1200. Cea mai mare parte din machetele premium sunt statice, adica nu au nici o componenta mobila. Totul este construit la cea mai inalta calitate, folosindu-se materiale care se folosesc si la masinile reale si se pune pret foarte mare pe detaliu. Cand spunem detaliu, nu ne referim doar la machetele in sine, chiar si cutia este demna de acest nivel: interior catifelat, stativ acoperit cu piele, cutie dintr-un material asemanator cu pielea folosita la tapiterie, plus carpa foarte fina care acopera continutul si o protejeaza de zgarieturi si praf.

Pe langa aceste aspecte, BBR Models se concentreaza doar pe modele premium si modele rare sau clasice: Ferrari, McLaren, Porsche, Maserati, Alfa Romeo, Lancia si Fiat. Pe langa masinile "normale", BBR Models construieste si masini de Formula 1, de Nascar sau FIA.

Noi am fost impresionati de detaliul la care se lureaza si am decis sa trecem ceva mai sus de AutoART sau CMC Models, astfel am adus o parte din modelele pe care le ofera BBR Models, in showroom-ul nostru. In showroom-ul nostru veti putea vedea modele ca: McLaren Senna 2018, Ferrari SF71-H GP 2018, Ferrari FXXK EVO Rosso Corsa 2017, Ferrari F8 Tribute Spider 2019, Glickenhaus SCG 003C 2015, Alfa Romeo SZ (Sprint Zagato) 1989. In plus am adus si vitrine originale BBR Models, pentru scara 1:18 si 1:43 si acestea fiind cu adevarat speciale.

Pentru mai multe detalii si preturi despre modelele BBR Models enumerate, puteti face click pe fiecare link sau le puteti vedea in toata splendoarea lor in showroom-ul nostru din Bucuresti.