Nu suntem la prima expozitie, dar cu siguranta este una dupa multa vreme la care suntem nerabdatori sa fim prezenti. Inca de cand am stabilit unde ne asezam, lucram cu totii si ne-am gandit la un stand primitor si in acelasi timp usor de montat.

Asadar vom fi prezenti la Romexpo, in weekendul cu 18-19 septembrie, unde va vom intampina cu voie buna si machete de toate genurile. Colegii nostri va vor sta la dispozitie pentru comenzi, pentru detalii, iar standul va fi impanzit cu machete care mai de care la diferite scari, din diferite categorii si colectii.

 

 

Totodata, avem un proiect nou in derulare despre care poate nu ati auzit inca sau despre care poate vreti sa stiti mai multe, cum arata in realitate, cum se construieste, etc. Proiectul lansat la nivel international, exclusiv online, primul de acest gen de la Eaglemoss, Mustang Eleanor din filmul "Gone in 60 Seconds" este disponibil in Romania prin magazinul nostru. Proiectul se poate comanda pe baza de abonament cu multe cadouri oferite pe parcursul colectiei si suport tehnic.

Pentru Eleanor am dedicat o buna parte din stand si il veti vedea in toate splendoarea sa (jumatate mai exact, pentru ca este in constructie si doar atat am putut obtine pana acum), pe o platforma rotativa, alaturi de detalii si pliante cu toate informatiile de care aveti nevoie. In plus de asta, v-am pregatit si coduri QR, trebuie doar sa scanati cu telefonul si va puteti abona instant si chiar puteti pleca cu primul pachet pe loc.

 

 

Cu toate astea spuse, speram sa ne vedem acolo in numar cat mai mare, deci va asteptam cu placere.