Astazi, va prezentam Colectia "Micii mei Eroi" de la Editura Litera Mica.

O colectie care este compusa din 40 de volume cu posibilitatea de prelungire a colectiei, la pretul de 24.99 lei. Primele 2 numere sunt la pret promotional de 4.99 lei primul numar, respectiv 14.99 lei cel de al doilea numar.

Colectia prezinta saptamanal un personaj din istoria omenirii cu povesti despre oameni care au schimbat lumea. Eroii cei mai iubiti de copii sunt in general personaje fantastice, inzestrate cu superputeri cu ajutorul carora duc la bun sfarsit actiuni extraordinare.

[caption id="attachment_1031" align="alignleft" width="247"] Colectia Micii mei eroi nr.1[/caption] [caption id="attachment_1032" align="alignright" width="246"]micii mei eroi nr.2 - Nelson Mandela Colectia Micii mei eroi nr. 2- Nelson Mandela[/caption]

Dar istoria lumii este si ea plina de figuri exceptionale. oameni ca mine si ca tine, care au realizat lucruri cu adevarat marete!

Oameni care au avut curajul si rabdarea de a crede cu tarie in ceea ce au facut, care si-au cultivat cu daruire pasiunile, au cercetat si au muncit din greu pentru ideile si planurile lor.

Eroi adevarati, care au facut din lumea in care traim un loc mai bun pentru noi toti si care merita sa fie cunoscuti si admirati nu numai pentru realizarile lor, ci mai ales pentru felul in care le-au obtinut.

O colectie de carti ilustrate, create special pentru a-i apropia pe cei mici de marile idei si valori ale lumii. O alta abordare a subiectelor, menita sa captiveze atentia celor mici, este aceea ca fiecare personaj prezentat, isi prezinta propria poveste la persoana I prin mici istorii amuzante si importante, care ii vor face pe cei mici sa retraiasca si ei anumite situatii sau sa-i indrume in viata de zi cu zi ca si ei pot face lucruri cu adevarat importante pentru omenire.

Cateva din personalitatile ce va vor fi prezentate in colectie:

Va invitam sa descoperiti aceasta categorie in rafturile magazinului.