Faimoasa buturuga este acum inlocuita de 4 cale din plastic, asa cum sunt obisnuiti de Eaglemoss la fiecare macheta. Cele 4 cale sunt ceva mai inalte de data asta, fiind vorba despre o masina de teren cu garda inalta. Pe langa aceste cale, primim si 4 suporti care arata ca niste chingi cu care era prins rezervorul de sasiu. Cele 4 chingi au forme diferite, dar exacte pentru decupajele din rezervor si se pot monta intr-o singura pozitie. Astfel, in numarul 62 atasam rezervorul pe sasiu si conectam furtunul de combustibil pe acesta. Furtunul ramasese in aer cu cateva numere in urma.

ARO 240 avea un sistem de frane simplu, dar isi facea treaba corect, distantele de franare declarate de producator fiind satisfacatoare. Primul rally raid dedicat exclusiv masinilor electrice va debuta anul viitor.

 

 

Bine, bine, avem tot rezervorul montat, dar lipseste o piesa, capacul bateriilor. Aceasta piesa vine in numarul 63, stim ca pare un numar saracacios, dar promitem ca in numarul urmator dupa acesta, o sa fie ceva maricel. Capacul se monteaza usor si il fixam cu surubul oferit in pachet.

 

 

Mai jos aveti montajul numarului 62 in format video, pe care-l gasiti si pe canalul nostru de Youtube: