Avem 4 roti, nu? Ce ne mai trebuie? Mai avem putin si ajungem la jumatatea drumului nostru catre finalizarea machetei. Pentru ca avem acum 4 roti care pe vreme ploioasa ne-ar putea umple de noroi, ARO 240 avea si aparatori de noroi. Numarul 57 ne ofera ambele aparatori de noroi cu suportii lor. Un montaj cu destule piese, care da dovada de atentie la detalii din partea producatorului. Ambele se monteaza pe sasiu si asteptam cuminti urmatorul numar. Maine, poimaine vine caroseria, cine stie.

Iveco este unul dintre cei mai cunoscuti producatori auto din segmentul celor comerciale, insa stiati ca au incercat si un model off-road? Este tot un Iveco Daily, dar construit pentru drum accidentat cu tractiune 4x4. Manualul de service a lui ARO 240 iti dadea posibilitatea sa nu mai treci pe la service daca aveai indemanare si rabdare.

 

 

In numarul 58 vedem primele semne ale instalatiei electronice si incepem cu difuzorul care probabil va reda cel putin sunetul claxonului. Pe langa acest difuzor primim si conducta de umplere a rezervorului sectionata in 2 piese.

 

 

Mai jos aveti montajul numarului 57 in format video, pe care-l gasiti si pe canalul nostru de Youtube: