DA! Se intampla! Am ajuns la unul dintre cele mai cautate numere, cel in care montam motorul pe sasiu. Gata cu piesele insirate prin casa, totul se combina acum. Cele 3 piese de acum 2 saptamani impreuna cu sasiul si suspensia si motorul complet, fac in numarul 17 un ansamblu maricel. Totul este foarte complex si detaliat si incepe sa prinda forma. ARO 240 este o masina mult mai complexa decat macheta Dacia 1300, deci probabil ca vom vedea totul pe roti pe la numarul 25.

In numarul 17 povestim despre cum a fost primit si apreciat ARO 240 si diversele caroserii care au fost lansate, dar si despre primul motor diesel al seriei. Competitiile 4x4 devin din ce in ce mai interesante si vorbim despre off-road-ul extrem, un sport foarte apreciat peste ocean.

 

 

In primul numar din 2020 ne ocupam de directia fata si de o parte din cardan. Numarul 18 contine piesele: articulatia directiei stanga fata, imbinarea inferioara a suspensiei fata, bratul stang al directiei, cadrul axului butucului, cruce universala pentru articulatie, protectie de cauciuc a cardanului si cadrul exterior al cardanului pe partea stanga. Dupa cum spuneam, ARO 240 este foarte complex, gasim in aceste numere foarte multe piese din partea de dedesubt a machetei, ceea ce ne face sa intelegem complexitatea si detalierea machetei.

 

 

Mai jos aveti montajul numarului 17 in format video, pe care-l gasiti si pe canalul nostru de Youtube: