Cat mai este pana montam motorul pe sasiu? Asta este intrebarea cea mai "intrebata" de catre toata lumea. Dupa ce am montat traversele cadrului motor si tevile pentru frana fata, dar si bratele inferioare ale suspensiei fata, incepem sa montam diferentialul fata. De data asta, avem foarte putin de montat, producatorul ne pune putin pe standby si ne lasa cu piesele in aer. In numarul 16 avem carcasa diferentialului fata si flansa diferentialului alaturi de o articulatie universala. Ultimele doua le combinam intre ele si impreuna cu carcasa diferentialului vor sta frumusel separat pana la numarul urmator.

Invatam putin din istoria ARO 240, acesta fiind lansat initial in varianta "cabrio" si a fost urmat de diverse alte tipuri de caroserie. Vorbim putin si despre categoria 4x4 si cum si-a pus pentru prima oara amprenta in vestul Europei si in SUA. Raliul Dakar nu mai ajunge si in acest numar, insa producatorul ne povesteste despre alte competitii cu masini 4x4.

 

 

Numarul 16 poate fi gasit in magazine incepand cu 24.12.2019, insa numarul urmator (17) se va decala cu o saptamana datorita sarbatorilor de iarna si a zilelor libere, astfel se vor elimina micile neplaceri facute in graba. In numarul urmator primim cele doua cuplaje interioare ale cardanului fata, suport stanga-dreapta pentru diferentialul fata si cate doua flanse si articulatii.

 

 

Mai jos aveti montajul numarului 16 in format video, pe care-l gasiti si pe canalul nostru de Youtube: