Oficial am ajuns la 10% din macheta noastra. Povestim astazi despre numarul 13 si montajul sau. Pentru cei care inca nu s-au informat indeajuns, macheta va avea la final 130 de numere si costa 34.90lei per numar. La numarul 13 avem piese pentru suspensia fata, pe care le montam pe cele doua sectiuni ale lonejeroanelor fata. Piesele din numarul 13 sunt: arcuri fata, amortizoare fata si articulatiile superioare ale suspensiei. Aflam cum cerintele constructiei la nivelul sasiului trebuia depasite fata de cele de la IMS si cum Aro 240 a fost lansat in acelasi an cu Dacia 1300. Povestirile din domeniul raliului Dakar sunt in continuare in numarul 13 si ne arata cum cel mai cunoscut pilot al acelor vremuri putea sa fie campion si pe motocicleta si la volan.

 

 

Pe spatele numarului curent, aflam detalii despre numarul 14. De data aceasta primim multe piese care par sa intregeasca partea frontala a sasiului: traversa fata a suportului motor, consola fata de fixare a motorului, montatul suspensiei stanga si cel al suspensiei dreapta. Oare a venit momentul sa punem motorul pe sasiu? Aflam aceste detalii la sfarsitul saptamanii odata cu montajul video al numarului 14, cu ajutorul colegului nostru, Mihai.

 

 

Mai jos aveti montajul numarului 13 in format video, pe care-l gasiti si pe canalul nostru de Youtube:

 

 

Va reamintim pe aceasta cale ca aveti posibilitatea de a va abona la colectia ARO 240. Scapati astfel de plimbari pana la chiosc si aveti garantia finalizarii comenzii, suport tehnic si garantie pentru piese. Abonamentul este automatizat si nu trebuie sa faceti comanda decat prima data, restul coletelor vor fi emise automat si le veti primi lunar in fiecare ultima miercuri a fiecarei luni. Abonamentele se pot face aici: https://magazinulcolectionarului.ro/construibile/abonamente