Colectia Sistemul Solar de la Eaglemoss va invita sa construiti o macheta functionala a Sistemului Solar.

Produs din alama masiva si placi de alama, proiectat cu mare precizie, planetariul este o piesa unica si atragatoare.

Roata dintata gravata va va ajuta sa calibrati planetariul si sa calculati pozitia planetelor pe date importante din trecut sau viitor.

Placa de baza stantata atesta faptul ca planetariul a fost fabricat in editie limitata. Inelul de calibrare compenseaza eroarea cauzata de miscarea Pamantului. Unitatea de baza contine, de asemenea, cutia de viteze a motorului.

Mecanismul de roti dintate a fost proiectat pentru a replica cu acuratete vitezele diferite ale planetelor.

Placate cu argint, planetele sunt pictate manual. Fiecare luna este confectionata din argint si este pozitionata cu acuratete langa planeta al carui satelit este.

Obiect colectionabil in sine, revista de 24 de pagini color care insoteste fiecare numar al colectiei Sistemul Solar, este o istorie completa a planetariilor si a instrumentelor astronomice, plus ghiduri detaliate pentru fiecare etapa de ansamblare a planetariului.

Tot in revista veti gasi informatii pretioase despre sondele Voyager si observatorul orbital Skylab, precum si explicatii succinte ale unora dintre cele mai importante si interesante concepte si teorii ale astronomiei si cosmologiei:  teoria lui Kepler, legea Titius-Bode si Vulcan, planeta ipotetica.

La finalul colectiei, revistele vor insuma un catalog enciclopedic al tuturor celor 88 de constelatii si a celor mai fascinante corpuri ceresti aflate in componenta acestora.

Colectia Sistemul Solar cuprinde 52 de numere.

Primul numar costa 14,90 lei si urmatoarele numere sunt disponibile la pretul de 34,90 lei.

Colectie disponibila pe Magazinulcolectionarului.ro