Incarca...
-17%
Producator:

Master Chef - Carne, pasare si vanat. Prepararea sosurilor - Vol. 3

Cod produs:
181N02
Pret special 16,59Lei TVA inclus Pret standard 19,99Lei
In stoc
  • Termen de livrare:
    1-2 zile (lucratoare)
  • Transport curier:
    19 lei
Alte titluri:
  1. Il Dio si Diavolii din fata portii - George Mihalache

    Il Dio si Diavolii din fata portii - George Mihalache

    -17%
    Pret special 10,78Lei TVA inclus Pret standard 12,99Lei
    In stoc
  2. Alexandru Macedonski - Poema rondelurilor

    Alexandru Macedonski - Poema rondelurilor

    -17%
    Pret special 10,78Lei TVA inclus Pret standard 12,99Lei
    In stoc
  3. Duiliu Zamfirescu - In razboi, Nuvele

    Duiliu Zamfirescu - In razboi, Nuvele

    -17%
    Pret special 10,78Lei TVA inclus Pret standard 12,99Lei
    In stoc
  4. Omul-Paianjen / Spider-Man

    Omul-Paianjen / Spider-Man

    -17%
    Pret special 14,10Lei TVA inclus Pret standard 16,99Lei
    In stoc
  5. Jules Verne - 500 de Milioane ale Begumei - Sarpele de Mare
    Adevarul

    Jules Verne - 500 de Milioane ale Begumei - Sarpele de Mare

    -17%
    Pret special 13,27Lei TVA inclus Pret standard 15,99Lei
    In stoc
8 volume cu trucuri, tehnici si retete care te vor ajuta sa gatesti ca un adevarat chef. Curs complet si accesibil, de la cei mai mari bucatari ai lumii. Inspirata de retetele celui mai cunoscut show culinar din lume, difuzat in peste 35 de tari, colectia te va transforma intr-un erou pentru familia si prietenii tai! Gateste cu chef, fii un MASTER CHEF! Iti dezvaluim mici secrete pentru mari succese culinare. Afla: cum sa folosesti cuptorul ustensilele necesare pentru a realiza orice fel de mancare cum se transeaza carnea si cum se pregatesc pestele si crustaceele cum sa faci un aluat perfect cum sa dai gust sosurilor, supelor si fripturilor cum sa faci un gratar perfect sau un desert apetisant noi combinatii de gusturi si ingrediente preparate de baza si retete sofisticate Cursurile scolii de bucatari contin: 100 lectii 70 retete ilustrate pas cu pas 600 de fotografii Totul in 8 volume!
Specificatii
Cod produs:181N02
ProducatorEditura Litera
Anul modelului2017
Categorii ProdusCarte
Format24 x 19
Colectie cartiMaster chef
ColectiiMaster chef
EdituraLitera
Scrie propriul review
Evaluezi:Master Chef - Carne, pasare si vanat. Prepararea sosurilor - Vol. 3
Rating-ul tau