Incarca...

Delicii in bucatarie - Nr. 9 - Preparate din carne

Cod produs:
127N537
17,99Lei TVA inclus
Stoc Epuizat
Produs iesit din gama
Producator:
Adevarul
Volumul Preparate din carne, care conţine reţete inedite şi savuroase, dezvăluie secretele unei fripturi reuşite, dar şi cum să pregătiţi carnea aşa cum nu aţi mai făcut-o vreodată. Dacă n-aţi încercat să vă oferiţi şi să le oferiţi până acum prietenilor ciolan de porc cu cimbru, ananas şi praz, file de porc cu aromă de cafea şi ienupăr, cu morcov şi busuioc, piept de bibilică umplut cu pate din ficat de gâscă, salată de pui cu struguri şi caşcaval afumat şi escalop de foie gras de raţă cu pere caramelizate şi sos cu oţet balsamic, acum este momentul! Putem distinge trei tipuri principale de carne: albă (viţel, ied, miel, păsări de curte), roşie (vită, berbec, cal) şi de vânat. Din punct de vedere nutritiv, nu există diferenţe substanţiale: preferinţa pentru anumite feluri de carne (în special pentru cea de viţel) sau pentru anumite bucăţi este doar o chestiune de gust. Digerabilitatea acestui aliment fundamental depinde de gradul de maturitate a animalului, de modul în care este gătit. De asemenea, cărnurile roşii sunt mai uşoare; carnea la cuptor este mai hrănitoare şi mai uşor digerabilă decât cea gătită un timp îndelungat.
Specificatii
Cod produs:127N537
ProducatorAdevarul
Anul modelului2011
Categorii ProdusCarte
Format20.5 x 17.5
Colectie cartiDelicii in bucatarie
ColectiiDelicii in bucatarie
EdituraAdevarul
Scrie propriul review
Evaluezi:Delicii in bucatarie - Nr. 9 - Preparate din carne
Rating-ul tau