Dragi colectionari, iata ca a aparut o noua macheta scara 1:8 de la Eaglemoss si ...surpriza, este tot o macheta de autoturism romanesc,  ARO 240, legendarul 4X4, modelul clasic. SUV-ul romanesc care a facut furori la concursurile de gen si a castigat nenumarate concursuri la categoria sa.

Noua colectie ARo 240, este usor diferita de colectia Dacia 1300, prin complexitatea constructiei machetei, - avand mai multe componente in sistemul de transmisie fata de un autoturism (2 schimbatoare de viteze (unul pentru reductor), reductor, cardan, punte spate cu tractiune, etc)

Ca raspuns la solicitarile voastre  am dezvoltat un sistem de abonamente cu recurenta lunara gestionat de Magazinulcolectionarului.ro. Abonatii inscrisi prin acest nou sistem de abonamente, vor beneficia de cadouri si transport gratuit.

In acest moment este functional sistemul de abonare la macheta ARO240 . Pentru abonare este necesar sa aveti un cont in magazin.

Incepand cu 2-4 Septembrie 2019, magazinul nostru va "suferi" un up-grade major, dupa care va avea cateva functionalitati noi, inclusiv modulul de abonamente functional. Datele colectate in formularul de abonare vor fi folosite la instiintarea celor inscrisi  la macheta ca pot intra si urma pasii pt finalizarea comenzii, inclusiv setarile pe care si le doresc. Surprizele nu se opresc aici, insa va tinem la curent.