Abrex

Producatorul Abrex este un producator ceh de machete auto moto, mopede si autoutilitare. Enumeram cateva dintre produsele producatorului: machete auto Skoda, machete auto Tatra, machete moto Jawa Producatorul de machete Abrex, are in portofoliu, machete auto si machete moto la scarile 1:18 si 1:43.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 108

Crescator
Page
pe pagina
machete 1:43

Machetele Abrex nu sunt jucarii. Machetele Abrex fie ca sunt de masini sau motociclete, de orice dimensiune ne ofera oportunitatea de a colectiona vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj.

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in colectia cu machete. Machetele la scara 1:43 sunt printre cele mai raspandite datorita raportului detalii-dimensiuni-pret.

Abrex este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele Skoda, Tatra si Jawa, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete 1:43 si machete 1:18 din categoria masinilor Skoda, Tatra si motocicletelor Jawa, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete Skoda scara 1:43 din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi dimensiuni variate, de la machete moto 1:18 pana la machete auto 1:43.