Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -
Scara 1:43
Producator:

Mitsubishi Lancer Politia Ukraina 2010, macheta auto, scara 1:43, argintiu cu albastru si galben, Vitesse SunStar

Cod produs:
3N2156
79,90 Lei TVA inclus
Produsul se afla pe stoc
Parti mobile
Descriere produs:
Mitsubishi Lancer Politia Ukraina, 2010, Police Collection, scara 1:43, argintiu cu albastru si galben, varianta sealed body, Vitesse SunStar Caracteristici: Scara 1:43 Lungime: 10.5 cm Latime: 4.7 cm Inaltime: 3.8 cm Culoare: Argintiu cu albastru si galben Varianta: 2010 Serie limitata: Nu Producator: Vitesse SunStar Macheta este fabricata din metal cu mici parti din plastic. Prezentare: in cutie de tip window box cu postament din plastic negru. Elemente mobile: Varianta sealed body, rotile se invart.
Mitsubishi Lancer Politia Ukraina, 2010, Police Collection, scara 1:43, argintiu cu albastru si galben, varianta sealed body, Vitesse SunStar Macheta auto, construita din metal la scara 1:43 de Vitesse SunStar in varianta de culoare neagra si prezentata pentru vanzare iin cutie de tip window box cu postament din plastic negru. Macheta este recomandata persoanelor peste 14 ani. Nu este o jucarie. Macheta este destinata colectionarilor. Macheta prezentata, reprezinta modelul real al masinii. Realizata manual, reda toate detaliile modelului de la acea vreme. A se manevra cu atentie, contin piese mici ce se pot desprinde usor. Poate constitui un cadou perfect pentru colectionari, pasionati de miniaturi, micromodele.
Specificatii
Data aparitie22 apr. 2021
AmbalajCutie de carton tip window box
Marca AutoMitsubishi
Tip categorie AutoAutospeciala
Scara1:43
Varsta recomandata+14
Lungime Produs (cm)10.5
Latime Produs (cm)4.7
Inaltime Produs (cm)3.8
SuportDa
Lungime Suport (cm)15.3
Latime Suport (cm)7.7
Inaltime Suport (cm)1
Capota FataNu
Usi LateraleNu
RevistaNu
PortbagajNu
VolanNu
Scrie propriul review
Evaluezi:Mitsubishi Lancer Politia Ukraina 2010, macheta auto, scara 1:43, argintiu cu albastru si galben, Vitesse SunStar
Rating-ul tau
Alte modele de Autospeciale