Incarca...
Producator:

Master Chef - Carne, pasare si vanat. Prepararea sosurilor - Vol. 3

Cod produs:
181N02
19,99Lei TVA inclus
In stoc
  • Termen de livrare:
    1-2 zile (lucratoare)
  • Transport curier:
    21 Lei
Alte titluri:
  1. Jude Deveraux - Adevarata dragoste
    Editura Litera

    Jude Deveraux - Adevarata dragoste

    14,90Lei TVA inclus
    In stoc
  2. Elizabeth Hoyt - Inocenta pierduta
    Editura Litera

    Elizabeth Hoyt - Inocenta pierduta

    14,90Lei TVA inclus
    In stoc
  3. Lorraine Heath - Lordul ispitei
    Editura Litera

    Lorraine Heath - Lordul ispitei

    14,90Lei TVA inclus
    In stoc
  4. Al Doilea Razboi Mondial - Stalingrad 1942 - Peter Antill
    Editura Litera
8 volume cu trucuri, tehnici si retete care te vor ajuta sa gatesti ca un adevarat chef. Curs complet si accesibil, de la cei mai mari bucatari ai lumii. Inspirata de retetele celui mai cunoscut show culinar din lume, difuzat in peste 35 de tari, colectia te va transforma intr-un erou pentru familia si prietenii tai! Gateste cu chef, fii un MASTER CHEF! Iti dezvaluim mici secrete pentru mari succese culinare. Afla: cum sa folosesti cuptorul ustensilele necesare pentru a realiza orice fel de mancare cum se transeaza carnea si cum se pregatesc pestele si crustaceele cum sa faci un aluat perfect cum sa dai gust sosurilor, supelor si fripturilor cum sa faci un gratar perfect sau un desert apetisant noi combinatii de gusturi si ingrediente preparate de baza si retete sofisticate Cursurile scolii de bucatari contin: 100 lectii 70 retete ilustrate pas cu pas 600 de fotografii Totul in 8 volume!
Specificatii
Cod produs:181N02
Anul modelului2017
Categorii ProdusCarte
Format24 x 19
Colectie cartiMaster chef
EdituraLitera
Scrie propriul review
Evaluezi:Master Chef - Carne, pasare si vanat. Prepararea sosurilor - Vol. 3
Rating-ul tau