Nou
Scara 1:87
Producator:

MAN TGE Bus HD cu remorca BRK Wasserwacht Amberg-Sulzbach, macheta auto speciala, scara 1:87, alb cu rosu, Herpa

Cod produs:
3N2831
157,90 Lei TVA inclus
Produsul se afla pe stoc
Parti mobile
Descriere produs:
MAN TGE Bus HD cu remorca BRK Wasserwacht Amberg-Sulzbach, machet auto speciala, scara 1:87, alb cu rosu, Herpa Caracteristici: scara 1:87 Lungime: 12 cm Latime: 2.2 cm Inaltime: 3.2 cm Culoare: Alb cu rosu Producator: Herpa Macheta este fabricata din plastic. Prezentare: Este prezentata in cutie de tip window box si protejata de blister din plastic. Elemente mobile: Toate rotile se invart.
MAN TGE Bus HD cu remorca BRK Wasserwacht Amberg-Sulzbach, machet auto speciala, scara 1:87, alb cu rosu, Herpa Macheta camioan, construita din metal la scara 1:87 de Herpa in varianta de culoare alb cu rosu si prezentata pentru vanzare in cutie de tip window box. Macheta este recomandata persoanelor peste 14 ani. Nu este o jucarie. Macheta este destinata colectionarilor. Macheta prezentata, reprezinta modelul real al auto specialei. Realizata manual, reda toate detaliile modelului de la acea vreme. A se manevra cu atentie, contin piese mici ce se pot desprinde usor. Poate constitui un cadou perfect pentru colectionari, pasionati de miniaturi, micromodele.
Specificatii
Data aparitie29 dec. 2021
AmbalajCutie de carton tip window box
Marca AutoMAN
Tip categorieAutospeciala
Scara1:87
Varsta recomandata+14
Lungime Produs (cm)12
Latime Produs (cm)2.2
Inaltime Produs (cm)3.2
SuportNu
Capota FataNu
Usi LateraleNu
RevistaNu
PortbagajNu
VolanNu
Scrie propriul review
Evaluezi:MAN TGE Bus HD cu remorca BRK Wasserwacht Amberg-Sulzbach, macheta auto speciala, scara 1:87, alb cu rosu, Herpa
Rating-ul tau
Alte modele de Autospeciale