1:72

Machete Auto scara 1:72

Probabil cea mai mare si variata gama de machete auto. Machete auto scara 1:72 sunt cele mai raspandite printre colectionarii de machete aparute la chioscuri ca diverse colectii cum ar fi: Masini de pompieri, Tramvaie din toata lumea, Vehicule militare, etc. Oferta noastra de machete scara 1:72 este prezentata in aceasta categorie intr-o gama variata de modele, culori si producatori. Va invitam la cumparaturi in magazinul nostru!

Machetele 1:72 nu sunt nici ele jucarii. Machetele de orice dimensiune ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj.

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Machetele la scara 1:72 sunt printre cele mai raspandite datorita raportului detalii-dimensiuni-pret.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete 1:72 din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete 1:72 din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi dimensiuni variate, de la machete auto 1:12 pana la 1:72.