Machete auto

Probabil cea mai variata gama de

Machete auto premium

din Bucuresti sau Romania. Machetele auto moto stimuleaza imaginatia si pun in valoare atentia la detaliu a producatorului.

Incarca...
Vezi ca Grid Lista

Produsele 1-24 din 153

Crescator
Page
pe pagina
machete auto bucuresti romania

Magazinul Colectionarului este locul perfect pentru a-ti incepe sau a-ti extinde colectia ta de machete auto sau moto.

Machetele auto se referă la mașinile model în miniatură care sunt fabricate din metal. Aceste modele sunt foarte detaliate și adesea au replici exacte ale mașinilor reale, inclusiv vopselele lor, decalurile și chiar piese care funcționează cum ar fi ușile sau capota deschisă. Cu peste 1700 de modele disponibile, există o varietate largă de modele de a alege, indiferent dacă sunteți un entuziast al mașinilor, colecționar sau pasionat. Machetele ne oferă oportunitatea de a construi vehiculele noastre preferate, reproducând cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat un Ferrari si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine? Ele pot fi utilizate pentru afișare sau scopuri educaționale. Important de menționat, Machetele auto-moto nu sunt jucarii. Toate modelele de machete auto-moto din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. Le puteți cumpăra de la Magazinul Colectionarului, magazin specializat de machete auto din Romania, cu livrare din stoc în 24 de ore. Modelele Machetele auto vin într-o varietate de scări, de la modele de scară mică 1:87 la modele mai mari 1:8. Sunt replici în miniatură ale mașinilor reale, fabricate din metal machete. Sunt foarte detaliate și au vopsele și piese care funcționează în mod precis. Sunt populare printre entuziaștii mașinilor, colecționarii și pasionații și pot fi utilizate pentru afișare sau scopuri educaționale.

Diferența dintre masinute și machete auto în miniatură este că masinuta este un tip de jucărie care este proiectat să semene cu o mașină și este destinata copiilor pentru joaca. Ele sunt de obicei fabricate din plastic sau alte materiale flexibile și pot avea piese mobile, cum ar fi roțile care pot rula. Acestea pot varia ca mărime de la modele mici, portabile la jucării mari, care se pot conduce. Pe de altă parte, macheta auto este un model de scară mică al unei mașini care este fabricat din metal, cum ar fi aliajul de zinc turnat. Aceste modele sunt adesea foarte detaliate și colecționabile și pot include caracteristici precum uși deschise, capote și portbagaje. Ele nu sunt în mod normal destinate să fie jucate în același mod ca jucăriile și sunt adesea utilizate ca element decorativ pe raft sau în vitrină. În rezumat, masinutele de jucarie sunt pentru joaca, în timp ce machetele de automobile în miniatură sunt făcute pentru a fi expuse ca si colecții.

Magazinul Colectionarului ofera o gama larga de machete de la marci auto consacrate precum BMW, Mercedes-Benz, Audi, Skoda, Volkswagen, Porsche, Ferrari, Lamborghini, Jeep, Renault, Fiat, Citroen, Dacia, Alfa Romeo, Alpine, Aprilia, Aro, Aston Martin, Austin, Barkas, Bentley, Berliet, Borgward, Brabus, Bugatti, Buick, Cadillac, Chausson, Checker, Chevrolet, Chrysler, DAF, Daimler, Delorean, Dodge, Ducati, Duesenberg, Ford, Freightliner, Gaz, GMC, Hamann, Harley-Davidson, Honda, Horch, Hummer, Hyundai, IFA, Ikarus, Infiniti, International Harvester-IHC, Iveco, Jaguar, Jawa, Kawasaki, Kenworth, KrAZ, KTM, Lada, Lancia, Land Rover, Lexus, Lincoln, Lotus, Mack, MAN, Maserati, Maybach, Mazda, McLaren, Mercury, MG, Mini Cooper, Mitsubishi, Moskvitch, MV Agusta, Nissan, NSU, Oldsmobile, Opel, Packard, Pagani, Panhard, Peterbilt, Peugeot, Piaggio, Plymouth, Pontiac, Range Rover, Rolls Royce, Roman, Saab, Scania, Seat, Shelby, Simca, Smart, Studebaker, Subaru, Suzuki, Tatra, Toyota, Trabant, Triumph, Vespa, Volga, Volvo, Warszawa, Wartburg, Yamaha, Zaz.

Magazinul Colectionarului va pune la dispozitie cea mai mare gama de producatori de machete auto cum ar fi: Abrex, ACME, Almost Real, Amercom, Aoshima, Atlas, Auto World, AUTOart, BBR Models, Bburago, BM Creations, BoS-Models, Brekina, Brumm, Cararama, Centauria, CMC, CMC Toy, CMR, Corgi, Cult Models, DeAgostini, Dealer, Dealer Audi, Dealer BMW, Dealer Mercedes-Benz, Dealer Opel, Dealer Seat, DNA Collectibles, Dorlop, Eaglemoss, Eligor, Faw, First 43 Models, FrontiArt, GMP, GreenLight, GT Spirit, GTA, Hachette, Hachette-Fascicoli, Heller, Herpa, Highway 61, Hotwheels, iScale, Ist models, Italeri, Ixo, J Collection, Jada, Jadi-Paragon, Joy City, Kinsmart, KK Scale, Kyosho, Level, LS Collectibles, Lucky Die Cast, Magazine models, Magazinulcolectionarului.ro, Maisto, Maisto Tech, MAN, Matrix, Maxichamps, MCG, Minichamps, Motor City Classics, Motor Max, Motorart, Nash Avtoprom, Neo, New Ray, Norev, NZG, Odeon, OttOmobile, Oxford, Paragon, Premium ClassiXXs, Premium X, Rastar, Rio, RMZ City, Road Kings, Schuco, Signature Models, Solido, Spark, SpecialC, Start Scale Models, SunStar, Tecno Models, Tekno, Top Marques, Top Speed, Triple9 collection, Vitesse Sun Star, Welly, White Box, Z Models.


Istoria machetelor auto poate fi urmărită înapoi în prima parte a secolului XX. Primele mașini de tip macheta auto au fost făcute de producătorul de jucării francez, R. Goupil & Co., la începutul anilor 1900. Cu toate acestea, nu a fost până în anii 1930 și 1940 când machetele auto sau diecast au devenit populare în Europa și Statele Unite.

În acest timp, mai multe companii au început să producă mașini machete auto, inclusiv Meccano Ltd. în Marea Britanie și Dinky Toys în Franța. Aceste machete timpurii erau adesea făcute din țigle sau plumb și erau relativ simple în design. În anii 1950 și 1960, machetele auto au devenit și mai populare și multe companii noi au început să le producă. Unele dintre cele mai cunoscute producători din această perioadă includ Corgi Toys în Marea Britanie și Hot Wheels-ul lui Mattel din Statele Unite. Acestea erau făcute din aliaj de zinc și erau mai detaliate și mai realiste decât predecesorii lor.

În anii 1970 și 1980, mașinile de tip diecast (machete de masini) au început să fie produse în cantități mai mari și au devenit mai accesibile pentru consumatorul mediu. Mulți producători noi au intrat pe piață și machetele auto au început să fie produse într-o varietate largă de scale și stiluri. În ultimii ani, machetele auto au devenit un element de colecție popular și multe companii continuă să producă machete autobile de calitate superioară și detaliate pentru entuziaști. În plus față de mașini, tehnologia diecast este utilizată și pentru a produce alte tipuri de modele, cum ar fi avioane, camioane, motociclete și chiar clădiri și alte structuri.

Mașinile diecast au devenit populare la începutul secolului al XX-lea și popularitatea lor a continuat până în prezent. În anii 2000, mașinile și modelele diecast erau încă un obiect de colecție popular, cu multe fabricanți care lansează noi modele și linii. Aceste modele au fost replici foarte detaliate și exacte ale mașinilor reale și au fost apreciate atât de copii cât și de adulți. Mulți entuziaști diecast au apreciat colectarea diferitelor modele și linii și schimbul sau vânzarea lor cu alți colecționari. Piața diecast a evoluat, cu noi tehnologii și materiale utilizate pentru a crea modele și mai realiste și detaliate. Unele mașini diecast au și piese mobile, iar unele au efecte de iluminare și sunet. Piața diecast este încă vie astăzi și multe fabricanți continuă să lanseze noi modele și linii, satisfăcând diferite tipuri de colecționari și entuziaști.

Stiai ca cel mai mare model de mașină diecast realizat vreodată a fost o replică a Mercedes-Benz Unimog, creată de compania germană "Norev" în 2017? Modelul a măsurat aproximativ 1,22 metri lungime și 0,76 metri lățime, făcându-l unul dintre cele mai mari modele de mașini diecast create vreodată. Modelul a fost realizat din metal și plastic și a prezentat un nivel ridicat de detaliu, cu multe piese mobile și lumini funcționale. Modelul nu a fost vândut și a fost utilizat pentru scopuri promotionale de către Mercedes-Benz.

Au scris despre noi: