Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

In aceasta perioada va anuntam ca avem program normal de lucru de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00, doar pt livrari colete prin curier rapid. Vanzarile in showroom au fost suspendate temporar.
Va asiguram ca atat noi cat si partenerii nostri, Fan Courier si GLS Courier, am instituit reguli de autoprotectie stricte, conforme cu cele impuse de autoritati, pentru cei implicati in procesul de livrare catre dvs.
Pentru a evita manipularea banilor numerar, recomandam plata cu cardul atunci când plasați comenzile .

Bani de pe mapamond

Bani de pe mapamond


Colectia Bani de pe mapamond de la DeAgostini, te va purta intr-o calatorie uimitoare in lumea numismaticii.
Odata cu fiecare numar de aparitie, vei descoperi monede dar si bancnote de pe intreg globul si partea cea mai buna este ca, toate piesele colectiei Bani de pe mapamond sunt autentice. detin certificat de autenticitate. Astfel, vei fi posesorul unei colectii de monede si bancnote de pe tot globul si vei cunoaste istoria fascinanta a acestora.

Produsele 1-48 din 66

Page
pe pagina
Descrescator

Produsele 1-48 din 66

Page
pe pagina
Descrescator
Bani de pe mapamond

Caracteristici colectie:


Descoperiti o colectie extraordinara, cu o mare valorare educativa si numismatica. Aflati ccare sunt monedele si bancnotele tarilor de pe glob
Monedele si bancnotele cuprinse in aceasta colectie sunt autentice si certificate
Fiecare numar de aparitie cuprinde o revista bogat ilustrata cu informatii despre monedele prezentate, insotita de monede sau si bancnote din tara prezentata
Inclus in colectie: folii pentru stocarea monezilor sau a bancnotelor