Este momentul ala cand ne bucuram ca niste copii, pentru ca in numarul 35 conturam cu o piesa gigantica, a doua jumatate a machetei noastre ARO 240. Primim sasiul posterior cu cate 4 suruburi mai solide si il atasam la capetele partii din fata a sasiului. Chiar daca piesa este foarte mare si grea, montajul este simplu, dar de efect.

Istoria modelelor ARO ne duce catre modelul 266, un model rar cu 7 locuri si ampatament marit. Ajungem tot la niste povestiri legate de Humvee si cum a influentat acesta modelul Toyota Mega Cruiser inspre o varianta mai moderna gandita pentru civili. Aflam ca in Canada se pot face trasee de diferite dificultati pe un teren detinut de o familie pasionata de acest sport.

 

 

Mai departe ne ducem dincolo de finalul sasiului si montam partea din stanga a barii spate. Bara spate este compusa din doua bucati si nu din una singura ca cea din fata. Astfel in numarul 36, primim partea din stanga a barii cu ochiul de pisica si suportul sau, dar si suportii interior/exterior ai barii. Probabil peste inca un numar primim si partea dreapta, dar vom vedea. Partea buna este ca bara se va monta deja pe sasiu.

 

 

Mai jos aveti montajul numarului 35 in format video, pe care-l gasiti si pe canalul nostru de Youtube: