Machete Limuzine

Machete limuzine

Probabil cea mai mare si variata gama de machete de limuzine. Datorita notorietatii acestor modele folosite la evenimente importante sau chiar masinile de transport ale marilor personalitati sau chiar presedinti, limuzinele constituie unul din domeniile importante pentru colectionari. In categoria machete limuzine va prezentam o gama variata de modele de limuzine.
Incarca...
Vezi ca Grid Lista

20 produse

Crescator
pe pagina
machete limuzine

Machetele limuzine nu sunt jucarii. Machetele ne ofera oportunitatea de a construi vehiculele favorite, reproducand cele mai complicate caracteristici, cu detalii uimitoare. Multi isi doresc sa detina si o macheta a vehiculului pe care il conduc. Ceva ce poti privi cat timp masina este in garaj. Sau poate ti-ai comandat un Ferrari si trebuie sa astepti un an pana cand ajunge la tine?

Cel mai satisfacator moment este desigur acela in care vedem rezultatul final, in special daca modelul completeaza o colectie in vitrina cu machete. Pentru cei mai experimentati, exista posibilitatea de a adauga propriile detalii sau alte extra-caracteristici de proiectare. Astfel, hobby-ul poate avea si o aplicabilitate practica, punand in functiune propriile idei si design-uri.

Din 1975, Eaglemoss este una dintre cele mai apreciate companii, fiind producatori machete auto ce produc mii de modele si sute de colectii, plasandu-i in fruntea distribuitorilor de produse de colectie. O echipa de profesionisti perfectionisti, ei creeaza machete construibile limuzine din cele mai indragite filme, seriale sau desene animate, oferind o mare varietate de modele.

Toate modelele de machete limuzine din colectii aduc un tribut respectuos originalelor si sunt potrivite nu doar pentru colectionarii inraiti dar si pentru cei ce impartasesc pasiunea pentru o colectie specifica, fie ea film, desen animat sau serial. In oferta veti gasi modele de machete limuzine in cele mai cautate dimensiuni de la machete auto 1:12 pana la 1:87.