Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

In aceasta perioada va anuntam ca avem program normal de lucru de Luni pana Vineri intre orele 10:00-18:00, doar pt livrari colete prin curier rapid. Vanzarile in showroom au fost suspendate temporar.
Va asiguram ca atat noi cat si partenerii nostri, Fan Courier si GLS Courier, am instituit reguli de autoprotectie stricte, conforme cu cele impuse de autoritati, pentru cei implicati in procesul de livrare catre dvs.
Pentru a evita manipularea banilor numerar, recomandam plata cu cardul atunci când plasați comenzile .

T-rex nr.1

-84%
Scara
Producator:
Descriere produs:
Distreaza-te si construieste Tyrannosaurus Rex nr. 1.
Experti biologi si paleontologi au colaborat la realizarea unei copii fidele a celui mai temut dinozaur din toate timpurile.
Construiti propria macheta a dinozaurului T-REX. La final aveti reproducerea unui Tyrannosaurus Rex de 1,20 m: schelet cu toate oasele, dantura completa, gheare formidabile, ochi care redau expresia feroce, piele care o reproduce fidel pe cea reala si coada care echilibreaza greutatea corpului.
Construieste-l acum!
Regular Price 29,90 Lei Special Price 4,90 Lei
Cod produs:
30N01
Produsul se afla pe stoc
Distreaza-te si construieste propriul Tyrannosaurus Rex. O colectie HACHETTE ROMANIA.
Colectia are 80 de aparitii si periodicitate bilunara pana la numarul 15 inclusiv, dupa care devine saptamanal.
Intra in fascinanta lume a dinozaurilor acum. Colectioneaza piesele ce compun un dinozaur T-REX de 120 cm, cu oase si piele.

Cumpara acum T-REX nr.1

Revista pe care o veti gasi in fiecare pachet contine informatii despre toate speciile, recorduri surprinzatoare din lumea dinozaurilor, dinozauri si alte specii preistorice de pamant, aer si apa, toate amprentele dinozaurilor, fosilele si secretele lor, impreuna cu ilustratii detaliate si spectaculoase.
Pe scurt, veti avea numar de numar un ghid complet pentru cunoasterea si recunoasterea principalelor specii de dinozauri.

Macheta Tyrannosaurus Rex - Era dinozaurilor - o calatorie in timp si spatiu pentru a observa planeta pe vremea cand era dominata incontestabil de dinozauri.

Va prezentam mai jos montajul de la numarul 1:

Scrie propriul review
Evaluezi:T-rex nr.1
Rating-ul tau