Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri. - Afla mai multe -

Mari corabii nr. 21

Scara
Producator:
DeAgostini
Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Fusce id purus. Aliquam erat volutpat. Vivamus in erat ut urna cursus vestibulum. Curabitur blandit mollis lacus. Duis vel nibh at velit scelerisque suscipit.
Descriere produs:
Colectie Mari Corabii Macheta Galionul Sfantul Ioan Botezatorul kit construibil DeAgostini nr.21 Stiati ca? Porturile de pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii, New York și New Jersey, reprezintă peste o treime din comerțul din Atlanticul de Nord.
14,90 Lei TVA inclus
Cod produs:
mcor21
Produsul se afla pe stoc

Caracteristici colectie:

Colectia cuprinde 120 de numere de aparitie. Aparitie saptamanala. Macheta este confectionata din lemn. Fiecare numar de aparitie (va fi infoliat) contine revista (instructiuni de montaj bogat ilustrate, incluse) si piesele ce vor trebui montate. Revistele sunt in limba romana.

Detalii tehnice:

modelul este redat dupa cel al corabiei reale, cu detalii impresionante. interiorul reproduce atmosfera clasica a modelului. replici fidele ale tuturor detaliilor din corbie. Lungimea machetei este de 780 mm. latimea machetei este de 300 mm. inaltimea machetei este de 66 mm. scara 1:50. Numar tunuri: 24 dispuse pe doua punti. contine instructiuni de asamblare la fiecare aparitie. colectia cuprinde 120 de aparitii. Galion din secolul al XVII-lea construit in Toscana, in anul 1598. Este un galion al familiei Medici din Florența din 1598, care a fost restaurat, din ordinul marchizului Ferdinando I, inginerului naval englez Robert Dudley. Aasa cum s-a raportat în bibliotecile și arhivele din Florenta referitoare la construcția unor galioane in Livorno, cu caracteristici pure de „război”, armate de obicei cu cel putin 16 tunuri, atestand ca numele Sfântului Ioan Botezătorul a fost atribuit cel puțin pentru patru bărci, unei galere si unui alt galion construit în 1589. Mai apoi Alessandro Risaliti din Galere a decis sa demoleze mai multe galioane, această dispoziție excluzand galionul Livorno. Din aceste informații se crede că Livorno în serviciu cu Ordinul lui S. Stefano nu este altul decât S. Giovanni Battista din 1598, redenumit în „Livorno”. Evident că nu a fost doar o schimbare de nume, ci o modificare structurală profundă a bărcii, îmbunătățirea caracteristicilor sale structurale, capacitatea de a renova barcile existente prin îmbunătățirea caracteristicilor lor hidrodinamice și propulsive.
Scrie propriul review
Evaluezi:Mari corabii nr. 21
Rating-ul tau